NP Fashion is het succesvolle modebedrijf van onderneemster Nikkie Plessen. In 2012 startte Plessen haar eigen fashionlabel, genaamd NIKKIE. NIKKIE wordt gekenmerkt door een vrouwelijke, sexy en edgy stijl. Plessen slaat met haar luxe modecollecties de brug tussen high-end en high-street fashion. De collecties bieden signature NIKKIE styles en voorzien de moderne vrouw van een every-day-to-night look. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een volwaardige speler in de internationale markt.

NP Fashion BV – het succesvolle bedrijf van mode-ondernemer Nikkie Plessen – is het moederbedrijf van vijf succesvolle modemerken. In 2012 startte Plessen haar eigen fashionlabel, genaamd NIKKIE, dat inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardige speler in de internationale markt. Dit grote succes werd gevolgd door het eveneens populaire kindermerk NIK&NIK voor jongens en meiden, de eigen kledinglijn van Kate Moss;  “Selected by Kate Moss” en het Modern Classic dameslabel FIFTH HOUSE. Na vele aanvragen, kon het mannenlabel SUSTAIN niet uitblijven.

Nikkie Plessen heeft alle merken samengebracht in haar eigen modehuis “N-Brands”. De naam N-Brands staat voor “Nikkie’s eigen merken”, die zijn samengebracht onder één dak en verkrijgbaar zijn via één webshop. In 2019 zijn de eerste N-Brands modehuizen geopend in Zwolle en Den Haag.  

“Een modehuis met al onze eigen merken is natuurlijk waanzinnig. Nu kunnen zowel kinderen,  jonge meiden, moeders en mannen bij ons terecht voor de nieuwste trends. We hebben al een prachtig pand in Zwolle en Den Haag, waar de modehuizen zich bevinden, in de mooiste en meest bruisende straten van de stad.” aldus Nikkie Plessen.

Bekijk hier ons hele assortiment van Nikkie Plessen